Pica su varške ir pomidorais
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 115 g
Miltų 210 g
Vandens 60 ml
Druskos 0,5 arbat. šaukštel.
Liesos varškės 200 g
Rūkyto kumpelio 100 g
Svogūno 1 vnt.
Pomidorų 1 - 2 vnt.
Fermentinio sūrio 100 g
Kiaušinio 1 vnt.
Bazilikų
Paruošimas:
Dubenyje sumaišykite miltus, druską ir cukrų. Sudėkite šaltą, sutarkuotą Vilniaus margariną ir išmaišykite. Trinkite tarp pirštų tol, kol susidarys trupiniai. Po truputį į trupinius supilkite  šaltą vandenį. Šiek tiek lengvai paminkykite ir suformuokite iš tešlos rutulį. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir palaikykite šaldytuve apie 30 min. Atšalusią tešlą iškočiokite ant miltais pabarstyto stalo, perkelkite į skardą. Varškę sumaišykite su kubeliais pjaustytu kumpeliu ir ja aptepkite tešlos pagrindą, užlenkite kraštus ir juos patepkite plaktu kiaušiniu, uždėkite pjaustytus pomidorus, apibarstykite sūriu ir bazilikais. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, apie 30-40 min.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.