Pica su tunu
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 70 g
Miltų 300 g Aliejaus 50 g Sodos 1 arbat. šaukštel. Grietinės 125 g Vandens 50 ml Tuno aliejuje 200 g Pomidoro 10 griežinėlių Fermentinio sūrio 200 g Citrinos 5 griežinėlių Pomidorų padažo 100 ml Svogūno 1 vnt.
Paruošimas:
Ant nedidelės ugnies ištirpdykite margariną. Kol jis atvės, į dubenį sudėkite grietinę, sodą, aliejų, vandenį ir jau atvėsusį margariną. Viską gerai išmaišykite. Tada dėkite miltų tiek, kol tešla nebelips prie rankų. Padą plonai iškočiokite ir klokite į skardą. Aptepkite pomidorų padažu, pabarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu, tada dėkite smulkintą tuną, žiedais pjaustytą svogūną, keletą griežinėlių pomidoro ir keletą riekelių citrinos, dar truputį pabarstykite tarkuotu sūriu. Dėkite į orkaitę ir kepkite 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie pusvalandį.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|