Picų paplotėliai prie alaus
Ingredientai:
Aliejaus 05 valg. šaukšt.
Vandens 25 ml
Miltų 2 stikl.
Džiovintų čiobrelių 10 g
Kietojo sūrio 30 g
Pomidorų pastos pagal skonį
Alyvuogių aliejaus pagal skonį
Čili pipiro 1 gab.
Saliami 5 gab.
Jalapeno pipiro 5 gab.
Margarinas VILNIUS kepiniams 30 g
Grietinės 60 g
Sodos 0,5 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Ištirpinkite margariną Vilnius, nugesinkite sodą su grietine. Į dubenį dėkite miltus, pilkite pravėsusį margariną, grietinę, su joje nugesinta soda, pilkite aliejų bei vandenį. Išminkykite tešlą. Iškočiokite paplotį, jį padalinkite į trikampėlius. Dalį jų aptepkite alyvuogių aliejumi, apibarstykite džiovintu čiobreliu, uždekite smulkinto čili pipiro. Kitus aptepkite pomidorų pasta, apibarstykite kietuoju sūriu, uždėkite plonomis juostelėmis supjaustytos saliami dešros. Galite pridėti jalapeno pipirų. Kepti 10-15 min iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI