Picos užkandėlė
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 70 g
Grietinės 125 g
Sodos 1 arbat. šaukštel.
Miltų 300 g
Vandens 0.25 stikl.
Augalinio aliejaus 1 valg. šaukšt.
Šalto rūkymo dešros 12 riek.
Konservuotų aitriųjų pipirų 12 gab.
Paruošimas:
Į dubenį išsijokite miltus. Puodelyje sumaišykite grietinę su soda ir viską supilkite į miltus. Supilkite augalinį aliejų, vandenį. Viską išmaišykite. Margariną kepiniams "Vilnius" ištirpinkite ant mažos ugnies ir pravėsusį supilkite į miltų masę. Išminkykite tešlą kol ši nelips prie rankų. Jei reikia galima pabarstyti miltų. Iškočiokite tešlą ant kepimo popieriaus, truputį pabarstyto miltais. Išspauskite apskritimus ir dėkite juos į keksiukų kepimo formą (galima iškloti kepimo popieriumi). Patepkite kiekvieną užkandėlę pomidorų padažu, dėkite tarkuoto sūrio, šalto rūkymo dešros ir konservuotų aitriųjų pipirų. Kepkite iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 min. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.