Pyragas su kondensuotu pienu
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 80 g
Varškė 400 g Cukrus 3 valg. šaukšt. Kiaušiniai 4 vnt. Kondensuotas pienas 1 ind. Miltai 350 g Kepimo milteliai 2 arbat. šaukštel. Razinos pagal skonį Cukraus pudra truputis
Paruošimas:
Varškę ir kondensuotą pieną gerai išmaišykite dubenyje. Margariną VILNIUS išsukite su cukrumi, įmuškite kiaušinius ir 5 min. plakite mikseriu. Tada paruoštą varškės masę sumaišykite su margarino mase, suberkite miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišykite. Į paruoštą masę įmaišykite razinas. Tešlą įdėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 45min. Iškepus pyragui, reikia palaukti kol jis atvės, tada pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!
Recepto istorija:
Vaikystėje kondensuotas pienas (kurio gauti buvo ne taip paprasta) buvo lyg stebuklas. Iki šiol pamenu koks buvo džiaugsmas namuose, kai mama jo atnešdavo bei koks kvapas ir šiluma pasklisdavo kai kepdavo šį pyragą. Dabar aš perėmiau šį receptą ir kartas nuo karto palepinu draugus bei bendradarbius.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|