Mielinės bandelės
Ingredientai:
Miltų 500 g
Kiaušinių (L dydžio) 2 vnt.
Cukraus 50 g
Sausų mielių 7 g
Šilto pieno 125 ml
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Paruošimas:
Miltus persijokite ir sumaišykite su mielėmis. Sudėkite likusius produktus ir gerai išminkykite tešlą. Uždenkite ir šiltai kildinkite, kol tešla pakils dvigubai. Tada dar kartą perminkykite tešlą ir formuokite bandeles, padarytas sudėkite į skardą, aptepkite plaktu kiaušiniu ir dar palaikykite apie dešimt minučių šiltai. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kol gražiai paruduos. Įdarui galite naudoti dešreles, rūkytus lašinukus su svogūnais ir pipiriukais ar panašiai.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.