Bandelės su cinamonu
Ingredientai:
Miltų 500 g
Kiaušinių 2 vnt.
Šilto pieno 250 ml
Cukraus 1 valg. šaukšt.
Druskos 1 žiupsn.
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Aliejaus 50 ml
Grietinės 50 ml
Sausų mielių 7 g
Paruošimas:
Užminkykite elastingą tešlą. Paruoštą tešlą uždenkite ir padėkite šiltai maždaug 15 min, kad pakiltų. Ant miltais pabarstyto stalo iškočiokite maždaug 0,5 cm storio lakštą. Jį ištepkite 100 g lydytu margarinu VILNIUS ir pabarstykite 5 šaukštais cukraus ir cinamono mišinio. Tuomet tešlą suvyniokite į vyniotinį, šį supjaustykite gabalėliais. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, apie 15 min.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.