Pica mieliniu padu
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Miltų 500 g
Kiaušinių 2 vnt.
Šilto pieno 250 ml
Cukraus 1 valg. šaukšt.
Druskos 1 žiupsn.
Aliejaus 50 ml
Grietinės 50 ml
Sausų mielių 7 g
Paruošimas:
Užminkykite elastingą tešlą. Paruoštą tešlą uždenkite ir padėkite šiltai maždaug 15 min, kad pakiltų. Ant miltais pabarstyto stalo iškočiokite maždaug 0,5 cm storio lakštą. Jį patepkite pora šaukštų pomidorų padažo, dėkite mėgstamus priedus picai, apibarstykite tarkuotu sūriu. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, apie 25 min.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.