Mini picutės
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 70 g
Miltų 300 g
Grietinės 125 g
Sodos 1 arbat. šaukštel.
Aliejaus 1 valg. šaukšt.
Vandens 14 stikl.
Pomidorų padažo 1 ind.
Daktariškos dešros 200 g
Svogūnų 2 vnt.
Fermentinio sūrio 200 g
Paruošimas:
Pasidarykite picos tešlą pagal pirmą pamoką. Plonai iškočiokite tešlą, darykite mini picutes. Tepkite naminį pomidorų padažą, tada dėkite plonais griežinėliais pjaustytą svogūną, tarkuotą daktarišką dešrą, ant viršaus berkite tarkuoto fermentinio sūrio. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, apie 15-20 min.
PANAŠŪS RECEPTAI