Pica su vištiena ir rucola
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 70 g
Miltų 300 g
Grietinės 125 g
Sodos 1 arbat. šaukštel.
Aliejaus 1 valg. šaukšt.
Vandens 0.25 stikl.
Svogūnų 2 vnt.
Vištienos kumpelio 150 g
Rūkytų dešrelių 50 g
Fermentinio sūrio 150 g
Vyšninių pomidorų 5 vnt.
Paruošimas:
Pasidarykite picos tešlą pagal pirmą pamoką. Iškočiokite padą, tepkite pomidorų padažą. Dėkite plonai pjaustytą svogūną, pjaustytą vištienos kumpelį, per pusę pjaustytus vyšninius pomidoriukus, rūkytos dešrelės, užberkite sūrio. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, apie 20 min. Ant iškeptos picos uždėkite rukolos. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.