Bandelės su marcipanais ir abrikosų gabaliukais
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Pieno 250 g
Grietinės 50 g
Miltų 500 g
Aliejaus 50 g
Cukraus 1 valg. šaukšt.
Druskos 1 arbat. šaukštel.
Kiaušinių 2 vnt.
Mielių 7 g
Marcipaninės masės 3 valg. šaukšt.
Abrikosų 10 g
Paruošimas:
Margariną Vilnius kepiniams ištirpinkite, miltus išsijokite, į juos suberkite 7 gramus mielių, cukraus, druskos ir viską gerai išmaišykite. Po to supilkite pieną, grietinę, aliejų, įmuškite kiaušinius. Viską gerai išmaišykite ir išminkykite, kad gautųsi elastinga, prie rankų nelimpanti tešla, jei reikia dar galite pridėti miltų. Gautą tešlą padėkite šiltai 15 min, kol pakils. Po to iš pakilusios tešlos formuokite bandeles su norimu įdaru, manosios su marcipanine mase ir abrikosų gabaliukais. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, apie 20 min. Gavosi labai skanios, minkštos bandelės. Verta išbandyti. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.