Vaflių tortas su džiovintais vaisiais
Autorius: RASA
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200gr. vnt.
apvalių lakštų vaflių 20 vnt.
kokoso drožlių pak.
razinų pakelis
džiovintų vaisių megstamų pakelis
kremui; pagal skonį
cukrus 2 valg. šaukšt.
kiaušinio tryniai 4 vnt.
miltų 1 valg. šaukšt.
margarino 200gr. valg. šaukšt.
pieno 1 butelis
Paruošimas:
Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi ir trupučiu pieno, sudėkite miltus, likusi pieną užvirinkite ir nuolat maišydami supilkite į trynių masę. Nukelkite nuo ugnies ir kai trynių masė praauš, įdėkite margarino VILNIUS. Vaflius pertepkite šiuo kremu. Kas trečią sluoksnį pabarstykite smulkintais vaisiais ir razinomis, torto viršų ir šonus patepkite likusiu kremu,puoškite kokoso drožlėmis ir likusiais džiovintais vaisiais. Paruoštą tortą įdėkite į šaldytuvą 12 valandų.
Recepto istorija:
Vaikystėje šį greitai paruošiamą tortą darydavo mano mana. Pati ruošiu jį svečiams ir šeimai. Gaunasi labai nebrangus ir skanus patiekalas.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.