Bandelės su cinamonu
Ingredientai:
Miltų 500 g
Šviežių mielių 21 g
Cukraus 1 valg. šaukšt.
Druskos 1 arbat. šaukštel.
Kiaušinių 2 vnt.
Alyvuogių aliejaus 50 ml
Grietinės 50 g
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Pieno 250 ml
Cinamono 1 pagal skonį
Cukraus 1 pagal skonį
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Kiaušinio 1 vnt.
Paruošimas:
Persijokite miltus, užberkite druską. Atskirame indelyje sumaišykite šviežias mieles su cukrumi. Miltų viduryje padarykite duobutę. Supilkite šiltą pieną, mielių bei cukraus mišinį, įmuškite kiaušinius ir išmaišykite. Supilkite aliejų, grietinę ir ištirpintą margariną. Minkykite, kol tešla taps elastinga. Palikite ją pakilti. Iškočiokite taisyklingus stačiakampius, juos aptepkite tirpintu margarinu, apibarstykite cinamono bei cukraus mišiniu. Susukite į virvelę ir supjaustykite norimo dydžio gabaliukais. Aptepkite plaktu kiaušiniu. Kepkite iki 200 laipsnių orkaitėje apie 20 min. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.