Mielinės spurgos
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Miltų 500 g
Sausų mielių 7 g
Kiaušinių 2 vnt.
Šilto pieno 1 stiklinė
Aliejaus 50 ml
Grietinės 50 ml
Cukraus 100 g
Vanilinio cukraus 1 pak.
Paruošimas:
Užminkykite mielinę tešlą ir palikite šiltai, kad tešla pakiltų. Paruoštą tešlą iškočiokite 0,5 cm storio lakštais ir stikline išspauskite apskritimus. Juos virkite karštame aliejuje. Atvėsusias spurgas apibarstykite cukraus pudra.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.