Pynutės "Pagunda"
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 20 g
Kiaušinio 1 vnt.
Razinų 100 g
Džiovintų spanguolių 80 g
Sezamo sėklų 40 g
Liucernų sėklų 20 g
Graikinių riešutų 70 g
Paruošimas:
Pagaminsite 15 vnt. gardžių mielinių pynučių! 1. Paruoškite mielinę tešlą pagal "Kepinių akademijos" 2 pamoką. 2. Į tešlą įminkykite nuplautas razinas ir spanguoles. 3. Tešlą padalinkite į 15 lygių dalių. Kiekvieną dalį padalinkite į dar 3 dalis, suformuokite volelius. Po tris supinkite į kasytes. 4. Pynutes išdėliokite kepimo popieriumi išklotoje skardoje. 5. Išplakite kiaušinį, jį sumaišykite su pravėsusiu tirpintu margarinu. Aptepkite pynutes. 6. Nuplautus graikinius riešutus susmulkinkite. Sumaišykite juos su sezamų, liucernų sėklomis. Apibarstykite šiuo mišiniu pynutes. 7. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 min. 8. Gardžiuokitės aromatingomis pynutėmis!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.