Belgiški mieliniai vafliai
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Pieno 600 ml
Kiaušinių 3 vnt.
Kvietinių miltų 3 stikl.
Cukraus 100 g
Vanilinio cukraus 1 arbat. šaukštel.
Sausų mielių 3 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Truputį pieno pašildykite, suberkite sausas mieles ir leiskite joms suputoti. Kiaušinio baltymus atskirkite nuo trynių ir atidėkite. Užmaišykite tešlą: suplakite pieną, trynius, margariną, vanilinį cukrų, cukrų, suputojusias mieles ir miltus. Leiskite jai pakilti. Iki standumo išplakite kiaušinio baltymus ir atsargiai įmaišykite į tešlą. Kepkite vaflius specialioje vaflinėje, vidutinėje kaitroje, kol gražiai apskrus,o vidus bus iškepęs.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.