Šokoladinis tortas
Autorius: Inesa
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 60 g
Miltai 150 g
Kiaušinis 6 vnt.
Cukraus pudra 100 g
Kakava 20 g
Šokoladas 100 g
Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel.
Kremui grietinė 500 g
Kremui želatina 40 g
Kremui cukrus 100 g
Kremui romo esencija 1 arbat. šaukštel.
Glazūrai šokoladas 200 g
Glazūrai sviestas 200 g
Paruošimas:
Iš biskvitui skirtų produktų iškepkite biskvitą.
Paruoškite kremą: grietinėlę išplakite ir pamažu sumaišykite su ištirpintu šokoladu ir margarinu VILNIUS. Grietinę išplakite ir sumaišykite su tirpinta želatina. Viską sluoksniais dėkite į formą ir palikite nakčiai. Išvirkite glazūrą: šokoladą ir sviestą pašildykite vandens vonelėje. Kitą dieną tortą padenkite glazūra ir papuoškite vaisiais.
Recepto istorija:
Švelnaus šokoladinio torto skonis puikiai dera prie kavos rudens vakarais.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.