Šokoladinis tortas
Autorius: Inesa
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 60 g
Miltai 150 g
Kiaušinis 6 vnt.
Cukraus pudra 100 g
Kakava 20 g
Šokoladas 100 g
Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel.
Kremui grietinė 500 g
Kremui želatina 40 g
Kremui cukrus 100 g
Kremui romo esencija 1 arbat. šaukštel.
Glazūrai šokoladas 200 g
Glazūrai sviestas 200 g
Paruošimas:
Iš biskvitui skirtų produktų iškepkite biskvitą.
Paruoškite kremą: grietinėlę išplakite ir pamažu sumaišykite su ištirpintu šokoladu ir margarinu VILNIUS. Grietinę išplakite ir sumaišykite su tirpinta želatina. Viską sluoksniais dėkite į formą ir palikite nakčiai. Išvirkite glazūrą: šokoladą ir sviestą pašildykite vandens vonelėje. Kitą dieną tortą padenkite glazūra ir papuoškite vaisiais.
Recepto istorija:
Švelnaus šokoladinio torto skonis puikiai dera prie kavos rudens vakarais.
PANAŠŪS RECEPTAI