Šokoladinis tortas
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 60 g
Miltai 150 g Kiaušinis 6 vnt. Cukraus pudra 100 g Kakava 20 g Šokoladas 100 g Kepimo milteliai 1 arbat. šaukštel. Kremui grietinė 500 g Kremui želatina 40 g Kremui cukrus 100 g Kremui romo esencija 1 arbat. šaukštel. Glazūrai šokoladas 200 g Glazūrai sviestas 200 g
Paruošimas:
Iš biskvitui skirtų produktų iškepkite biskvitą.
Paruoškite kremą: grietinėlę išplakite ir pamažu sumaišykite su ištirpintu šokoladu ir margarinu VILNIUS. Grietinę išplakite ir sumaišykite su tirpinta želatina. Viską sluoksniais dėkite į formą ir palikite nakčiai. Išvirkite glazūrą: šokoladą ir sviestą pašildykite vandens vonelėje. Kitą dieną tortą padenkite glazūra ir papuoškite vaisiais.
Recepto istorija:
Švelnaus šokoladinio torto skonis puikiai dera prie kavos rudens vakarais.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|