Bandelės su varške
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Alyvuogių aliejaus 50 ml
Grietinės 50 g
Pieno 250 ml
Miltų 500 g
Šviežių mielių 21 g
Cukraus 1 valg. šaukšt.
Druskos 1 arbat. šaukštel.
Kiaušinių 2 vnt.
Varškės 400 g
Kiaušinių trynių 2 vnt.
Paruošimas:
Persijokite miltus, užberkite druską. Atskirame indelyje sumaišykite šviežias mieles su cukrumi. Miltų viduryje padarykite duobutę. Supilkite šiltą pieną, mielių bei cukraus mišinį, įmuškite kiaušinius ir išmaišykite. Supilkite aliejų, grietinę ir ištirpintą margariną. Minkykite, kol tešla taps elastinga. Palikite ją pakilti. Pasiruoškite įdarą. Išsukite varškę su kiaušinio tryniu ir šiek tiek cukraus iki vientisos masės. Formuokite bandeles, aptepkite plaktu kiaušiniu. Kepkite iki 200 laipsnių orkaitėje apie 20 min. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.