Estiškas kringėlis
Ingredientai:
Margarinas Vilnius 20 g
Alyvuogių aliejaus 20 ml
Grietinės 20 g
Miltų 200 g
Pieno 70 ml
Cukraus pagal skonį
Druskos pagal skonį
Kiaušinio 1 vnt.
Šviežių mielių 7 g
Cinamono pagal skonį
Margarinas VILNIUS kepiniams 20 g
Paruošimas:
Užminkykite mielinę tešlą kaip paprastom bandelėm. Iškočiokite kuo taisyklingesnį stačiakampį. Jį gausiai aptepkite tirpintu margarinu, apibarstykite cinamonu bei cukrumi. Susukite į volelį. Labai aštriu peiliu perpjaukite volelį išilgai neįpjaudami kraštų. Susukite pynę ir sujunkite jos galus. Aptepkite plaktu kiaušiniu ir kepkite apie 30min iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.