Bandelių pyragas
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 25 g
Grietinės 25 g
Alyvuogių aliejaus 25 ml
Miltų 250 g
Mažų kiaušinių 2 vnt.
Šviežių mielių 11 g
Pieno 100 ml
Cukraus 0,5 valg. šaukšt.
Druskos 0,5 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Užminkykite mielinę tešlą kaip paprastom bandelėm. Iš tešlos formuokite norimo dydžio rutuliukus ir dėkite juos į kepimo indą. Aptepkite plaktu kiaušiniu ir kepkite apie 40min iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.