Pica su kremu ir braškėm
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 30 g
Miltų 150 g
Vandens 30 ml
Sodos 0,5 arbat. šaukštel.
Alyvuogių aliejaus 0,5 valg. šaukšt.
Grietinės 65 g
Paruošimas:
1.Ant nedidelės ugnies ištirpinkite margariną. 2. Išsijokite miltus. 3. Kol vėsta margarinas, sodą sumaišykite su grietine. 4. Į miltus įpilkite sumaišytą grietinę, aliejų ir atvėsusį margariną. 5. Viską gerai išmaišykite. Supilkite vandenį, dar kartą gerai išmaišykite ir verskite ant miltais pabarstyto stalo ir gerai išminkykite. 6. Plonai iškočiokite ir picos padas paruoštas. Šaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 10 min kol gražiai paruduos, tada išimkite  ir greitai aptepkite kremu ir dar 2 min. dėkite į orkaitę. Prieš valgant dėkite braškių griežinėlius.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.