Batonas su morkom ir moliūgo sėklom
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Šilto vandens 75 ml
Grietinėlės 35 proc. riebumo 75 ml
Sausų mielių 5 g
Cukraus 3 v.š.
Kvietinių miltų 250 g
Morkų 2 vnt.
Moliūgų sėklų 2-3 šaukštai
Druskos žiupsnelis
Paruošimas:
Į drungną grietinėlės ir vandens mišinį supilkite tirpintą margariną, cukrų ir mieles, maišant ištirpinkite. Sumaišykite miltus, moliūgų sėklas, tarkuotas morkas ir druską. Palengva supilkite vandens, margarino ir grietinėlės mišinį. Išminkykite ir palikite šiltai pakilti apie 1 val. Iš pakilusios tešlos suformuokite pailgus batoniukus, dėkite į skardą išklotą kepimo popieriumi ir kepkite iki 180-190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.