Cinamono ir razinų rojus
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 ml
Miltų 500 g
Pieno 250 ml
Sausų mielių 7 g
Druskos 1 arbat. šaukštel.
Cukraus 1 valg. šaukšt.
Kiaušinių 2 vnt.
Aliejaus 50 ml
Grietinės 50 ml
Paruošimas:
Imuškite kiaušinius ir išmaišykite. 2. Miltų viduryje padarykite duobutes ir supilkite šiltą pieną. 1. Į dubenį persijokite miltus su sausomis mielėmis, suberkite cukrų ir druską, gerai išmaišykite. 5. Gerai išminkykite tešlą, kol ji taps lygi ir elastinga. 4. Supilkite aliejų, grietinę ir ištirpintą margariną. 6. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite tešlą 15 minučių pailsėti, kol tešla iškils. Įdėkite razinas. Iš tešlos suformuotas bandeles pabarstykite cinamonu, kepkite 15–20 min iki 200°C įkaitintoje orkaitėje.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.