Mielinės tešlos kiškutis
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Šilto pieno 125 ml
Sausų mielių 7 g
Cukraus 50 g
Kiaušinių (L dydžio) 2 vnt.
Miltų 500 g
Paruošimas:
Miltus persijokite ir sumaišykite su mielėmis. Sudėkite likusius produktus ir gerai išminkykite tešlą. Uždenkite ir šiltai kildinkite, kol tešla pakils dvigubai. Tada dar kartą perminkykite tešlą ir formuokite kiškutį, jį aptepkite plaktu kiaušiniu ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20min. Galite papuošti tirpintu šokoladu...Bus puiki puošmena Velykų stalui!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.