Užkandžiai su pikantišku varškės kremu ir ridikėliais
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Miltų 150 g
Cukraus 20 g
Druskos 1 arbat. šaukštel.
Kiaušinių 4 vnt.
Pieno 125 ml
Vandens 125 ml
Paruošimas:
Pieną, vandenį, druską, cukrų ir  margariną Vilnius sudėkite į puodą storu dugnu, viską išmaišykite ir užvirinkite. Tuomet supilkite miltus ir nuolatos maišykite, kol tešla atšoks nuo puodo sienelių. Tuomet, nuolat maišant, į tešlą po 1 muškite kiaušinius. Tešla turi tapti lygi ir elastinga. Paruoštą tešlą formuokite konditeriniu švirkštu ar maišeliu. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-35 min. Iškeptus pyragaičius, atvėsintus ir perpjautus per pusę, įdarykite varškės kremu su petražolėmis, česnaku ir ridikėliais.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.