Užkandžiai su varške ir lašiša
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Miltų 150 g
Vandens 20 g
Druskos 1 arbat. šaukštel.
Kiaušinių 4 vnt.
Pieno 125 ml
Vandens 125 ml
Pertrintos varškės 100 g
Parūkytos lašišos 50 g
Paruošimas:
Pieną, vandenį, druską, cukrų ir margariną Vilnius sudėkite į puodą storu dugnu, viską išmaišykite ir užvirinkite. Tuomet supilkite miltus ir nuolatos maišykite, kol tešla atšoks nuo puodo sienelių. Tuomet, nuolat maišant, į tešlą po 1 muškite kiaušinius. Tešla turi tapti lygi ir elastinga. Paruoštą tešlą formuokite konditeriniu švirkštu ar maišeliu. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-35 min. Iškeptus pyragaičius, atvėsintus ir perpjautus, įdarykite varškės kremu bei parūkyta lašiša
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.