Užkandžiai su kalakuto kumpeliu
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Miltų 150 g
Cukraus 40 g
Druskos 1 arbat. šaukštel.
Kiaušinių 4 vnt.
Pieno 125 ml
Vandens 125 ml
Varškės 100 g
Petražolių 2 šak.
Česnako 1 vnt.
Parūkyto kalakutienos kumpelio 50 g
Paruošimas:
Pieną, vandenį, druską, cukrų ir  margariną Vilnius sudėkite į puodą storu dugnu, viską išmaišykite ir užvirinkite. Tuomet supilkite miltus ir nuolatos maišykite, kol tešla atšoks nuo puodo sienelių. Tuomet, nuolat maišant, į tešlą po 1 muškite kiaušinius. Tešla turi tapti lygi ir elastinga. Paruoštą tešlą formuokite konditeriniu švirkštu ar maišeliu. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-35 min. Iškeptus pyragaičius atvėsinkite, perpjaukite pusiau ir įdarykite varškės kremu su petražolėmis, česnaku ir smulkiai pjaustytu parūkytu kalakutienos kumpeliu.
PANAŠŪS RECEPTAI