Užkandžiai su kalakuto kumpeliu
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Miltų 150 g
Cukraus 40 g
Druskos 1 arbat. šaukštel.
Kiaušinių 4 vnt.
Pieno 125 ml
Vandens 125 ml
Varškės 100 g
Petražolių 2 šak.
Česnako 1 vnt.
Parūkyto kalakutienos kumpelio 50 g
Paruošimas:
Pieną, vandenį, druską, cukrų ir  margariną Vilnius sudėkite į puodą storu dugnu, viską išmaišykite ir užvirinkite. Tuomet supilkite miltus ir nuolatos maišykite, kol tešla atšoks nuo puodo sienelių. Tuomet, nuolat maišant, į tešlą po 1 muškite kiaušinius. Tešla turi tapti lygi ir elastinga. Paruoštą tešlą formuokite konditeriniu švirkštu ar maišeliu. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-35 min. Iškeptus pyragaičius atvėsinkite, perpjaukite pusiau ir įdarykite varškės kremu su petražolėmis, česnaku ir smulkiai pjaustytu parūkytu kalakutienos kumpeliu.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.