Naminė pica
Autorius: Neringa
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 70 g
Pieno 1 stikl.
Mielių 5 g
Aliejaus 1 valg. šaukšt.
Druskos 1 žiupsnelis
Cukraus 1 arbat. šaukštel.
Miltų 3 skilt.
Paruošimas:
Pieną pašildykite, supilkite į minkymo indą. Ten suberkite mieles, supilkite alyvuogių aliejų, ištirpintą margariną, suberkite druską ir cukrų. Supilkite du puodelius miltų ir užmaišykite lipnią tešlą. Supilkite likusį puodelį miltų, išminkykite. Padėkite pakilti šiltai 30-60 minučių.  Kai ruošitės kepti - miltuotomis rankomis atgnybkite tešlos, suformuokite rutulį ant miltuoto stalo ir dar šiek tiek pamiltavę iškočiokite apie 5 mm storio lakštą. Ant viršaus dėkite jūsų mėgiamus ingredientus. Aš dėjau grybus, mėlyną svogūną bei daug sūrio :)
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.