PLIKYTI PYRAGAIČIAI SU KREMU
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Miltų 200 g Kiaušinių (L) 4 vnt. Vandens 100 ml Druskos 1 arbat. šaukštel. Liesos varškės 200 g Grietinėlės (36%) 200 g Cukraus 120 g
Paruošimas:
Puode pakaitinkite pusę stiklinės vandens, įdėkite margariną ir druską. Kai margarinas išsilydis, įberkite stiklinę miltų ir be sustojimo maišykite, kad neprisviltų. Masę truputį atvėsinkite, kad galėtumėte įplakti kiaušinius. Dėkite po vieną kiaušinį ir plakite mikseriu. Gautą masę dėkite šaukšteliu į kepimo skardą arba, jei turite, išspauskite sausainukus per konditerinį maišelį. Tarp sausainukų reikia palikti tarpelius, nes jie išsipučia. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai paruduos, tik jokiu budu negalima atidarinėti orkaitės, nes pyragėliai gali sukristi. Iškepusius pyragėlius prapjaukite ir įdėkite kremo. Kremui, varškę su grietinėle, cukrum ir vanile plakite elektriniu mikseriu, kol gausis vientisas ir purus kremas. Kremą į sausainukus galima įdėti šaukšteliu arba konditeriniu maišeliu. Galite papuošti vaisiais arba uogomis. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|