Pica su ožkos sūriu ir mėlynaisiais svogūnais
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 70 g
Miltų 300 g
Grietinės 125 g
Sodos 1 arbat. šaukštel.
Aliejaus 1 valg. šaukšt.
Paprikų padažo 5 valg. šaukšt.
Ožkų sūrio 70 g
Mėlynojo svogūno 5 griežinėlių
Druskos 1 žiups.
Maltų juodųjų pipirų 1 žiups.
Baziliko 2 lapelis
Čiobrelio 3 šak.
Vandens 0.4 stikl.
Paruošimas:
Ištirpinkite margariną ant nedidelės ugnies ir leiskite jam atvėsti. Išsijokite miltus. Grietinę sumaišykite su soda. Į miltus supilkite grietinę su soda, aliejų ir jau atvėsusį margariną. Viską sumaišykite. Supilkite vandenį. Pilkite dar šiek tiek miltų, kad tešla nebeliptų prie rankų. Kočiokite ir dėkite ingredientus. Aš siūlau dėti paprikų padažiuko, jis man šioje situacijoje skaniausias. Uždėkite ožkų sūrio, papjaustykite mėlynojo svogūno. Užbarstykite žiupsnelį druskos, maltų juodųjų pipirų. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, 40 - 50 minučių. Papuoškite čiobrelio šakele, keliais bazilikų lapeliais. Jie suteiks nuostabaus aromato. Skanaus! P.S. Paprikų padažą puikiai pakeis naminis pomidorų padažas.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.