Pyragėliai su kremu
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Cukraus 40 g
Druskos 0,25 arbat. šaukštel.
Pieno 125 ml
Vandens 125 ml
Miltų 150 g
Kiaušinių 4 vnt.
Grietinėlės 100 ml
Braškių 5 vnt.
Paruošimas:
Pieną, vandenį, druską, cukrų ir margariną Vilnius sudėkite į puodą. Užvirkite ir maišykite, kol margarinas ištirps. Supilkite miltus ir maišykite, kol tešla atšoks nuo puodo kraštų. Muškite po vieną kiaušinius ir gerai išmaišykite, kol tešla taps vientisa. Ant skardos, ištiestos kepimo popieriumi, formuokite sausainius ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. Pasiruoškite grietinėlės ir trintų braškių įdarą. Išplakite grietinėlę iki norimo standumo, sutrinkite braškes ir sumaišykite abi mases iki vientiso kremo. Konditerinio švirkšto pagalba pripildykite sausainius kremu. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.