Pyragėlių su bananais ir šokoladu piramidė
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Cukraus 40 g Druskos 0,25 arbat. šaukštel. Pieno 125 ml Vandens 125 ml Kiaušinių 4 vnt. Miltų 150 g Šokolado 100 g Pieno 50 ml Banano 1 vnt.
Paruošimas:
Pieną, vandenį, druską, cukrų ir margariną Vilnius sudėkite į puodą. Užvirkite ir maišykite, kol margarinas ištirps. Supilkite miltus ir maišykite, kol tešla atšoks nuo puodo kraštų. Muškite po vieną kiaušinius ir gerai išmaišykite, kol tešla taps vientisa. Ant skardos, ištiestos kepimo popieriumi, formuokite pyragėlius ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. Sutrinkite bananą ir konditeriniu švirkštu pripildykite pyragėlį. Pasiruoškite sulipdymo glajų. Garų vonelėje ištirpinkite šokoladą kartu su pienu. Lipdykite pyragėlių piramidę: pyragėlį mirkykite į šokoladą ir ant lėkštės ratu klijuokite vieną ant kito. Sulipdytus pyragėlius apliekite šokoladu. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|