Pyragėlių su bananais ir šokoladu piramidė
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Cukraus 40 g
Druskos 0,25 arbat. šaukštel.
Pieno 125 ml
Vandens 125 ml
Kiaušinių 4 vnt.
Miltų 150 g
Šokolado 100 g
Pieno 50 ml
Banano 1 vnt.
Paruošimas:
Pieną, vandenį, druską, cukrų ir margariną Vilnius sudėkite į puodą. Užvirkite ir maišykite, kol margarinas ištirps. Supilkite miltus ir maišykite, kol tešla atšoks nuo puodo kraštų. Muškite po vieną kiaušinius ir gerai išmaišykite, kol tešla taps vientisa. Ant skardos, ištiestos kepimo popieriumi, formuokite pyragėlius ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 min. Sutrinkite bananą ir konditeriniu švirkštu pripildykite pyragėlį. Pasiruoškite sulipdymo glajų. Garų vonelėje ištirpinkite šokoladą kartu su pienu. Lipdykite pyragėlių piramidę: pyragėlį mirkykite į šokoladą ir ant lėkštės ratu klijuokite vieną ant kito. Sulipdytus pyragėlius apliekite šokoladu. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.