Beliašai
Autorius: Tutsi
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 70 g
pieno 200 ml
mielių 35 g
miltų 500 g
kiaušinis 1 vnt.
druskos truputis
mėgiamo faršo 700 g
riebalų virimui 1 kg
Paruošimas:
Iš nurodytų produktų užsiminkykite mielinę tešlą ir palikite, kad pakiltų. Kai pakils perminkykite. Į faršą įdėkite prieskonių ir gerai išminkykite. Labai skanu įdėti smulkinto pakepto svogūno ar margarino. Imkite gabalėlį tešlos ir padarykite paplotėlį, ant jo dėkite gabalėlį faršo ir suformuokite maišelį. Dėkite į įkaitintus riebalus ir virkite iš visų pusių, kol gražiai apskrus.
Recepto istorija:
... primena seną stotį, kai ore kvepėdavo beliašais... taukuoti pirštai ir be galo gardu... Pasigaminkite namuose ir užlies nostalgija....
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.