Bandelės su dešrelėmis
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Pieno 250 ml
Miltų 500 g
Cukraus 50 g
Sausų mielių 7 g
Aliejaus 50 ml
Paruošimas:
Bandelių tešlą pasigaminkite, kaip parodyta antroje pamokoje, iškočiokite ir supjaustykite juostelėmis. Dešrelės galą apjuoskite juostele ir sukite, kol pilnai apsigaubs tešla. Kepkite įkaitintoje orkaitėje kol gražiai paskrus. Kepinį galima aptepti kiaušinio trynio plakiniu. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.