pyragėliai su grybais
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Pieno 250 ml
Cukraus 50 g
Sausų mielių 7 g
Aliejaus 50 ml
Paruošimas:
Padarykite tešlą pagal antrą pamokėlę. Tešlą iškočiokite ir išpjaukite norimo dydžio pyragėlių formą. Aš ėmiau lekštę. Įdėkite įdaro, kepkite kol gražiai apskrus. Galite aptepti kiaušinio plakiniu, kad susidarytų traškesnė pluta ir gražiau apskrustų. Įdarui reikės: pievagrybių ar kitokių grybų, svogūnų ir morkų. Viską susmulkinkite ir kepkite keptuvėje. Pagardinkite krapais, druska ir pipirais.
PANAŠŪS RECEPTAI
Autorius: rudens_kepiniai
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.