Pynė su razinomis
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 50 g
Pieno 50 ml
Miltų 50 g
Cukraus 50 g
Sausų mielių 7 g
Aliejaus 50 ml
Paruošimas:
Pagaminkite tešlą pagal antrą pamokėlę. Tešlą iškočiokite, apibarstykite cukrumi ir razinomis. Susukite ir perpjaukite į tris dalis neįpjovus galo. Supinkite kasą, aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite kol gražiai apskrus iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.