Eklerai su grietinėlės kremu
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Miltų 150 g Kiaušinių 4 vnt. Cukraus 40 g Druskos 0.5 arbat. šaukštel. Vandens 125 ml Pieno 125 ml Grietinėlės (mažo indelio) 1 pak. Grietinėlės standiklio 1 pakeliai Cukraus su natūralia vanile 1 arbat. šaukštel. Cukraus 1 valg. šaukšt.
Paruošimas:
Puode ištirpinkite margariną, cukrų ir druską kartu su pienu ir vandeniu iki užvirimo. Suberkite miltus ir maišykite kol tešla atšoks nuo puodo kraštų. Nukelkite nuo ugnies ir po vieną įmaišykite kiaušinius. Tešlą išspauskite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 min. Įdarui išplakite grietinėlę kartu su cukrumi, grietinėlės standikliu ir cukrumi su natūralia vanile. Palikite šaldytuve kol iškeps ir atvės eklerai. Atvėsusius eklerus įpjaukite išilgiai ir su šaukštelių įdėkite grietinėlės kremą. Papuoškite cukraus pudra ir skanaukite arba dėkite į šaldytuvą ir laukite svečių!
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|