Eklerai su varškės kremu
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 120 g
Kiaušinių 4 vnt. Miltų 150 g Cukraus 40 g Druskos 0.5 arbat. šaukštel. Vandens 125 ml Pieno 125 ml Kreminės varškės 200 g Vanilinio cukraus su natūralia vanile 2 arbat. šaukštel. Želatinos 3 arbat. šaukštel. Grietinėlės 50 ml Šokolado 100 g
Paruošimas:
Puode ištirpinkite margariną, cukrų ir druską kartu su pienu ir vandeniu iki užvirimo. Suberkite miltus ir maišykite kol tešla atšoks nuo puodo kraštų. Nukelkite nuo ugnies ir po vieną įmaišykite kiaušinius. Tešlą išspauskite ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 25-30 min. Įdarui sumaišykite kreminę varškę kartu su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi su natūralia vanile. Įmaišykite šaltame vandenyje išbrinkintą ir vandens vonelėje ištirpintą želatiną. Išplakite grietinėlę ir atsargiai įmaišykite į varškės masę. Dėkite į šaldytuvą. Iškepusius eklerus atvėsinkite ir įdarykite paruošta varške. Vandens vonelėje ištirpinkite gabalėlį margarino su šokoladu. Aptepkite eklerus ir dėkite į šaldytuvą arba nieko nelaukę naikinkite juos :) Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|