Plikyti pyragaičiai su plaktos grietinėlės ir varškės kremu
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Miltų 150 g
Cukraus 40 g
Vanilinio cukraus 1 pak.
Druskos 1 žiups.
Kiaušinių 4 vnt.
Pieno 125 ml
Vandens 125 ml
Varškės 100 g
Grietinėlės 200 ml
Paruošimas:
Pieną, vandenį, druską, cukrų ir margariną sudėkite į puodą storu dugnu, viską išmaišykite ir užvirinkite. Tuomet supilkite miltus ir nuolat maišykite kol tešla atšoks nuo puodo sienelių. Tuomet, nuolat maišant, į tešlą po 1 muškite kiaušinius. Tešla turi tapti lygi ir elastinga. Paruoštą tešlą formuokite konditeriniu švirkštu, maišeliu. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-35 min. Iškeptus ir atvėsusius pyragaičius perpjaukite per pusę ir įdarykite varškės ir plaktos grietinėlės kremu.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.