Krepšeliai su karameliuotais obuoliais
Autorius: SinSan
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 120 g
Cukrus 2 valg. šaukšt.
Grietinės 1 valg. šaukšt.
Kaiušinis 1 vnt.
Miltų 250-400 g
Įdarui: obuoliai 2 vnt.
cukraus 4 -5 valg. šaukšt.
cinamono 0,5 arbat. šaukštel.
Paruošimas:

Į miltus įdėkite tarkuotą margariną VILNIUS, cukrų, grietinę ir įmuškite kiaušinį. Išminkykite. Jei tešla minkšta, įdėkite pusvalandžiui į šaldytuvą. Tešlą išklokite į kepimo formeles, į vidų įdėkite įdarą.

Įdarą padarykite taip: nulupkite ir supjaustykite smulkiais gabaliukais obuolius, juos sumaišykite su cukrumi ir cinamonu. Kepkite 20- 25 min. 180 laipsnių orkaitėje. Valgykite atvėsusius.

Recepto istorija:
Labai skanūs krepšeliai, iš senų laikų atėjęs receptas, įdarą galima dėti kitokį. Mano šeima labai mėgsta šiuos krepšelius, draugai taip pat. Siūlau ir Jums paragauti.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.