Krepšeliai su karameliuotais obuoliais
Autorius: SinSan
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 120 g
Cukrus 2 valg. šaukšt.
Grietinės 1 valg. šaukšt.
Kaiušinis 1 vnt.
Miltų 250-400 g
Įdarui: obuoliai 2 vnt.
cukraus 4 -5 valg. šaukšt.
cinamono 0,5 arbat. šaukštel.
Paruošimas:

Į miltus įdėkite tarkuotą margariną VILNIUS, cukrų, grietinę ir įmuškite kiaušinį. Išminkykite. Jei tešla minkšta, įdėkite pusvalandžiui į šaldytuvą. Tešlą išklokite į kepimo formeles, į vidų įdėkite įdarą.

Įdarą padarykite taip: nulupkite ir supjaustykite smulkiais gabaliukais obuolius, juos sumaišykite su cukrumi ir cinamonu. Kepkite 20- 25 min. 180 laipsnių orkaitėje. Valgykite atvėsusius.

Recepto istorija:
Labai skanūs krepšeliai, iš senų laikų atėjęs receptas, įdarą galima dėti kitokį. Mano šeima labai mėgsta šiuos krepšelius, draugai taip pat. Siūlau ir Jums paragauti.
PANAŠŪS RECEPTAI