Krepšeliai su karameliuotais obuoliais
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 120 g
Cukrus 2 valg. šaukšt. Grietinės 1 valg. šaukšt. Kaiušinis 1 vnt. Miltų 250-400 g Įdarui: obuoliai 2 vnt. cukraus 4 -5 valg. šaukšt. cinamono 0,5 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Į miltus įdėkite tarkuotą margariną VILNIUS, cukrų, grietinę ir įmuškite kiaušinį. Išminkykite. Jei tešla minkšta, įdėkite pusvalandžiui į šaldytuvą. Tešlą išklokite į kepimo formeles, į vidų įdėkite įdarą. Įdarą padarykite taip: nulupkite ir supjaustykite smulkiais gabaliukais obuolius, juos sumaišykite su cukrumi ir cinamonu. Kepkite 20- 25 min. 180 laipsnių orkaitėje. Valgykite atvėsusius.
Recepto istorija:
Labai skanūs krepšeliai, iš senų laikų atėjęs receptas, įdarą galima dėti kitokį. Mano šeima labai mėgsta šiuos krepšelius, draugai taip pat. Siūlau ir Jums paragauti.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|