Vieno kąsnio pica
Ingredientai:
Mielių 70 g
Grietinės 125 g
Sodos 1 arbat. šaukštel.
Aliejaus 1 valg. šaukšt.
Vandens 0.25 stikl.
Miltų 1.5 stikl.
Pomidorų padažo 0.5 stikl.
Svogūnų 3 vnt.
Mėsytės 10 gab.
Majonezo 6 arbat. šaukštel.
Sūrio 50 g
Paruošimas:
Tešlą picai paruoškite pagal 1 pamoką. Iškočiokite maždaug 0,7c m storio, dėkite pomidorų padažo, griežinėlį ratuku supjaustyto svogūno, mėsytės gabalėlį (kumpio, vyniotinio, virtos įvairios mėsytės - ką tik turit), ant viršaus vėl griežinėlį (ratuką) svogūno ir pusę šaukštelio majonezo. Majonezą galite keisti mėgstamu sūriu. Kepkite orkaitėje 10-15 min ir skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI