Keksas
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Cukraus 25 g
Vanilinio cukraus 0.5 arbat. šaukštel.
Druskos 0.5 arbat. šaukštel.
Kakavos 1.5 valg. šaukšt.
Kiaušinių 2 rutuliukai
Kondensuoto pieno 100 g
Miltų 90 g
Paruošimas:
Minkštą margariną Vilnius, cukrų, vanilinį cukrų bei druską išplakite mikseriu iki purios masės. Supilkite kondensuotą pieną, išmaišykite. Imuškite kiaušinius, gerai išplakite po kiekvieno. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir padalinkite į dvi dalis. Į vieną jų sudėkite kakavą ir išmaišykite. Kepimo formą ištepkite margarinu. Supilkite baltą tešla, ant jos kakavinę. Plonu pagaliuku pamaišykite, kad spalvos persipintų. Kepkite iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.