Keksas su bananais ir spanguolėm
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 200 g
Miltų 200 g
Cukraus 50 g
Vanilinio cukraus 0.5 arbat. šaukštel.
Druskos 0.5 arbat. šaukštel.
Kepimo miltelių 0.5 arbat. šaukštel.
Kiaušinių 2 vnt.
Kondensuoto pieno 200 g
Bananų 3 vnt.
Džiovintų spanguolių 100 g
varškės 200 g
Paruošimas:
Į sutarkuotą margariną sudėkite cukrų, vanilinį cukrų, druską, supilkite kondensuotą pieną, varškę ir gerai viską išmaišykite iki vientisos masės. Visą laiką maišant, įmuškite po vieną kiaušinius. Bananus sutrinkite iki vientisos masės. Sumaišytus miltus su kepimo milteliais supilkite į dubenį su paruošta margarino-cukraus-kondensuoto pieno-kiaušinių mase, sudėkite pertrintus bananus, suberkite džiovintas spanguoles ir dar kartą viską gerai išmaišykite. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 - 50 min.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.