Keksiukai su kondensuotu pienu
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 225 g
Cukraus 100 g
Miltų 200 g
Kiaušinių 3 vnt.
Saldaus kondensuoto pieno 240 g
Kepimo miltelių 1 arbat. šaukštel.
Vanilinio cukraus 1 arbat. šaukštel.
Druskos 1 arbat. šaukštel.
Maskarponės sūrio arbat. šaukštel.
Laimo sulčių arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Minkštą margariną išplakite su cukrumi, vanile ir žiupsneliu druskos, supilkite kondensuotą pieną ir plakite iki purumo. Persijotus miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir supilkite į margarino masę, gerai išmaišykite. Įmuškite kiaušinius ir gerai išplakite. Kepkite iki  170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20-25 min, ar iškepę geriausia patikrinti mediniu smeigtuku. Iškepusius ir atvėsusius keksiukus papuoškite maskarponės sūrio kremuku... Mmm... Skanumėlis... Kelis šaukštus maskarponės sumaišykite su keliais šaukštais saldaus kondensuoto pieno, įpilkite kelis lašus laimo sulčių ir viską suplakite mikseriu... Gautą masę sudėkite į konditerinį maišelį ir papuoškite keksiukus.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.