Keksiukai su varške
Ingredientai:
Pusriebės varškės 250 g
Kiaušinių 3 vnt.
Miltų 1 arbat. šaukštel.
Cukraus 1 arbat. šaukštel.
Margarinas VILNIUS kepiniams 125 g
Druskos 1 arbat. šaukštel.
Kepimo miltelių 1 arbat. šaukštel.
Vanilinio cukraus 1 arbat. šaukštel.
Paruošimas:

Margariną ištirpinkite. Persijotus miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Kiaušinius išplakite su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Į išplaktus kiaušinius sudėkite pertrintą varškę, supilkite atvėsintą margariną, viską išmaišykite. Supilkite miltus ir viską permaišykite. Kepkite iki 170-180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai paruduos.

PANAŠŪS RECEPTAI