Keksiukai su varške
Ingredientai:
Pusriebės varškės 250 g
Kiaušinių 3 vnt.
Miltų 1 arbat. šaukštel.
Cukraus 1 arbat. šaukštel.
Margarinas VILNIUS kepiniams 125 g
Druskos 1 arbat. šaukštel.
Kepimo miltelių 1 arbat. šaukštel.
Vanilinio cukraus 1 arbat. šaukštel.
Paruošimas:

Margariną ištirpinkite. Persijotus miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Kiaušinius išplakite su cukrumi ir žiupsneliu druskos. Į išplaktus kiaušinius sudėkite pertrintą varškę, supilkite atvėsintą margariną, viską išmaišykite. Supilkite miltus ir viską permaišykite. Kepkite iki 170-180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai paruduos.

PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.