Plikyti pyragaičiai su grietinėlė
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Miltų 150 g
Cukraus 40 g
Kiaušinių 4 vnt.
Pieno 125 ml
Vandens 125 ml
Grietinėlės 200 g
Želatinos 2 valg. šaukšt.
Paruošimas:
Pieną, vandenį, druską ir cukrų sudėkite į puodą storu dugnu. Sudėkite margariną. Palaukite, kol masė užvirs ir maišykite, kol margarinas ištirps. Suberkite miltus, kaitinkite maišant, kol pasidarys tešlos rutulys, kuris atšoks nuo puodo sienelių. Į tešlą po vieną įmuškite kiaušinius, kol tešla pasidarys lygi ir vientisa. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos konditeriniu maišeliu išspauskite sausainius. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, 30 -35 min. Kremui išplakite grietinėlę, į ją po šaukštą supilkite ištirpintą želatiną. Kai kremas pradeda stingti, su konditeriniu švirkštu pripildykite juos pyragaičius. 15 min pyragaičius laikykite šaltai. Puoškite išlydytu šokoladu ir kokoso drožlėmis.
PANAŠŪS RECEPTAI
Autorius: zivile1984
Autorius: Ilona
Autorius: Juliana
Autorius: Donce
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.