Plikyti pyragaičiai su grietinėlė
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Miltų 150 g
Cukraus 40 g
Kiaušinių 4 vnt.
Pieno 125 ml
Vandens 125 ml
Grietinėlės 200 g
Želatinos 2 valg. šaukšt.
Paruošimas:
Pieną, vandenį, druską ir cukrų sudėkite į puodą storu dugnu. Sudėkite margariną. Palaukite, kol masė užvirs ir maišykite, kol margarinas ištirps. Suberkite miltus, kaitinkite maišant, kol pasidarys tešlos rutulys, kuris atšoks nuo puodo sienelių. Į tešlą po vieną įmuškite kiaušinius, kol tešla pasidarys lygi ir vientisa. Ant kepimo popieriumi išklotos skardos konditeriniu maišeliu išspauskite sausainius. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, 30 -35 min. Kremui išplakite grietinėlę, į ją po šaukštą supilkite ištirpintą želatiną. Kai kremas pradeda stingti, su konditeriniu švirkštu pripildykite juos pyragaičius. 15 min pyragaičius laikykite šaltai. Puoškite išlydytu šokoladu ir kokoso drožlėmis.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.