Plikytų pyragaičių ,,Tortukas''
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Vandens 1 stikl. Miltų 1 stikl. Kiaušinių 4 vnt. Grietinėlės 200 g Cukraus pudros 3 valg. šaukšt. Šokolado 100 g Citrinos rūgšties ½ arbat. šaukštel. Želatinos tirpintos 1 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Iš nurodytų produktų paruoškite plikytą tešlą ir iškepkite sausainius. Dubenyje sumaišykite grietinėlę, cukraus pudrą, citrinos rūgštį - viską gerai išplakite elektriniu plakikliu, supilkite želatiną, dar truputį pamaišykite. Šioje masėje apvoliokite plikytus sausainius ir dėkite vieną ant kito. Dėkite kitą plikytų sausainių sluoksnį, tik jų kreme nevoliokite - tiesiog ant jų užpilkite likusį kremą ir palaistykite šokoladu. Tortą laikykite šaldytuve, kol sustings.
PANAŠŪS RECEPTAI
|
Copyright © 2010-2023 Šeimos kepiniai. Visos teisės saugomos.
|