Plikytų pyragaičių ,,Tortukas''
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 100 g
Vandens 1 stikl.
Miltų 1 stikl.
Kiaušinių 4 vnt.
Grietinėlės 200 g
Cukraus pudros 3 valg. šaukšt.
Šokolado 100 g
Citrinos rūgšties ½ arbat. šaukštel.
Želatinos tirpintos 1 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Iš nurodytų produktų paruoškite plikytą tešlą ir iškepkite sausainius. Dubenyje sumaišykite grietinėlę, cukraus pudrą, citrinos rūgštį - viską gerai išplakite elektriniu plakikliu, supilkite želatiną, dar truputį pamaišykite. Šioje masėje apvoliokite plikytus sausainius ir dėkite vieną ant kito. Dėkite kitą plikytų sausainių sluoksnį, tik jų kreme nevoliokite - tiesiog ant jų užpilkite likusį kremą ir palaistykite šokoladu. Tortą laikykite šaldytuve, kol sustings.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.