Persiški šokoladiniai
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 1 stikl.
Kiaušinių 3 vnt.
Smulkiojo cukraus 1 stikl.
Kvietinių miltų ½ stikl.
Kepimo miltelių 2 arbat. šaukštel.
Vanilės ekstrato 1 arbat. šaukštel.
Juodojo šokolado 100 g
Kakavos 1 valg. šaukšt.
Miltelinio cukraus 1 stikl.
Margarino VILNIUS kepiniams 1 stikl.
Kakavos 2 arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Vidutinio dydžio dubenėlyje paplakite kiaušinius, sukrėskite margariną, suberkite cukrų ir maišykite kol susidarys puri masė. Supilkite pieną, vanilės ekstraktą, suberkite miltus ir išmaišykite. Sudėkite likusius komponentus ir paplakite elektriniu plakikliu 2 min iki lengvos kreminės masės. Tešlą po lygiai sukrėskite į popierinius krepšelius. Kepkite 20 min, iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Puoškite kai visai atvės. Papuošimas: mediniu šaukštu sumaišykite pusę miltelinio cukraus ir pusę margarino. Tada sudėkite likusį margariną, cukrų, kakavą ir šaukštu išsukite iki purios masės. Sukrėskite masę į konditerinį maišelį su mažu antgaliu ir išspauskite spiralėmis ant keksiukų. Ant viršaus uždėkite persiškų cukraus vatos siūlų.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.