Margas keksas
Autorius: Jolka
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 250 g
cukraus 250 g
kiausiniai 4 vnt.
miltu 500 g
pieno 100 ml
kepimo milteliu 1 arbat. šaukštel.
kakavos 1 arbat. šaukštel.
vaniles. arbat. šaukštel.
Paruošimas:
Margariną VILNIUS išplakite su cukrumi iki purios masės, įdėkite kiaušinių ir vėl gerai išplakite. Suberkite miltus ir kepimo miltelius, supilkite pieną ir gerai išmaišykite.
Kepkite orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje, 40-50 min.
Į tešlą paprastai įmaišau šaukštelį kakavos, todėl keksas būna margas.
Recepto istorija:
Gardus ir lengvai paruošiamas keksas, puikiai tinka pavaišinti draugus prie kavos puodelio. O vaikai jį labiausiai mėgsta vagyti su pienu.
Skanaus!
PANAŠŪS RECEPTAI