„Snikers“ keksiukai
Ingredientai:
Margarinas VILNIUS kepiniams 110 g
Miltų 330 g
Cukraus 200 g
Kiaušinių 3 vnt.
„Rududu“ 200 g
Kepimo miltelių 2 arbat. šaukštel.
Kepintų žemės riešutų 100 g
Grietinės 200 g
Paruošimas:
Pakaitinkite „Rududu“, kad šiek tiek suminkštėtų. Tuomet jį sumaišykite su grietine ir lydytu margarinu (40g). Kiaušinius išplakite su cukrumi. Miltus persijokite su kepimo milteliais. Į juos supilkite „Rududu“ ir grietinės mišinį. Viską išmaišykite. Supilkite plaktus kiaušinius. Tešlą pilkite į kepimo formeles. Pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepkite apie 15 min. Iškepusiuose ir atvėsusiuose keksiukuose išpjaukite duobutes, kurias užpildys įdaras. Sumaišykite minkštą margariną (70g), pusę skardinės „Rududu“ (likusį nuo keksiukų) ir riešutus. Šia mase užpildykite duobutes. Pašlakstykite lydytu šokoladu.
PANAŠŪS RECEPTAI
Informuojame, kad šiame tinklapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus.